City

Kungsbron 1, WTC
125 kvm

Vill du veta mer om lokalen? Kontakta:
Maria Palmén

> Maila
Tel 0702-309437

Beskrivning


Ljus och modern kontorslokal högt upp i huset med en fin utsikt över Stockholm med möjlighet till korttidsuthyring.

Lokalen har mycket fina ytskick med ljusgrå textilmatta i konferens och kontorsrummen. och parkett i entrédelen. Här finns ett mindre pentry och även ett förråd.

Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning.

Här kan du få en virtuell visning av lokalen: https://my.matterport.com/show/?m=182dcQ2CF1F&brand=0

Omgivning:


Här sitter ni mitt i händelsernas centrum. WTC är en knutpunkt för innerstadens business distrikt. Nya hotell, restauranger och butiker växer ständigt upp i den här expansiva omgivningen. Stockholms världsberömda lättillgänglighet gör att du når allt inom promenadavstånd i alla riktningar. Fantastiskt utbud av kultur, nöjen och restauranger på promenadavstånd.

Kommunikationer:


Detta är Sveriges knutpunkt nummer ett. Allt utgår härifrån. Från ditt kontor tar du dig snabbt och torrskodd via hissen ner till tåg, buss, t-bana och Arlanda Express. Ingen kontorsfastighet kan erbjuda närheten till Sverige och resten av världen som denna.

Service:


Den riktigt stora vinsten med att sitta i ett WTC är all tillgänglig service och säkerhet. Väktare, bemannade receptioner, kund- och hantverksservice, mötes, utställnings-, event och festlokaler. Garage, besöksparkering, friskvård, caféer, och restauranger. mm. Här finns lång erfarenhet av att serva hyresgäster och lösa alla tänkbara förfrågningar.

Parkering:


Garage finns i huset. Lediga platser i varmgarage kan hyras för 4000 kr/plats/mån. Besöksparkering finns i husets kallgarage.

Typ:


Kontor

Kommun:


Stockholm

Planlösning:


Idag är planlösningen kontorsrum med ett stort konferensrum för 12 personer.

Övrigt:


Tidigaste tillträdesdag: Enligt överenskommelse. Detta skall endast ses som en objektsbeskrivning och är inte bindande för hyresvärlden. Moms tillkommer.