City

Klarabergsviadukten 70, WTC D5
1391 kvm

Vill du veta mer om lokalen? Kontakta:
Maria Palmén

> Maila
Tel 0702-309437

Beskrivning


Söderläge i närheten av konferensanläggningen och lunchrestaurangen. I anslutning till entrén finns en stor och välkomnande receptionsyta för besökare samt ett flertal mötesrum varav ett stort konferensrum med plats för 20 personer. Lokalen som har två separata entréer är anpassningsbar och här finns möjlighet att ändra planlösningen för att matcha ditt företags behov.

Ta en virtuell visning av lokalen här: https://my.matterport.com/show/?m=BawbfcXqv3q

Omgivning:


Här sitter ni mitt i händelsernas centrum. WTC är en knutpunkt för innerstadens business distrikt. Fantastiskt utbud av kultur, nöjen och restauranger på promenadavstånd.

Kommunikationer:


Detta är Sveriges knutpunkt nummer ett. Allt utgår härifrån. Från ditt kontor tar du dig snabbt och torrskodd via hissen ner till tåg, buss, t-bana och Arlanda Express. Ingen kontorsfastighet kan erbjuda närheten till Sverige och resten av världen som denna.

Service:


Den riktigt stora vinsten med att sitta i ett WTC är all tillgänglig service och säkerhet. Gym i huset, restauranger, caféer, bemannade receptioner, väktare, kund- och hantverksservice, mötes, utställnings-, event och festlokaler.

Tillträde:


Enligt överenskommelse

Parkering:


Garage som även har en besöksparkering finns i huset.

Typ:


Kontor

Kommun:


Stockholm

Övrigt:


Tidigaste tillträdesdag: Enligt överenskommelse. Detta skall endast ses som en objektsbeskrivning och är inte bindande för hyresvärlden. Moms tillkommer.