City

World Trade Center, D5
2368 kvm

Vill du veta mer om lokalen? Kontakta:
Maria Palmén

> Maila
Tel 0702-309437

Beskrivning


Läget vid Centralen gör att både du och dina kunder kan resa till och från ditt kontor snabbast möjligt oavsett destination. Promenadavstånd till citykärnans restauranger, hotell och butiker ger dig stadens fulla utbud inom några minuter. Fastigheten World Trade Center innehåller all service som ett företag kan behöva som tex konferensanläggning, restauranger mm. Företag som SSAB, McKinsey, Business Sweden och Stora Enso blir dina grannar. Tänk smart - tänk World Trade Center.

Omgivning:


Här sitter ni mitt i händelsernas centrum. WTC är en knutpunkt för innerstadens business distrikt. Fantastiskt utbud av kultur, nöjen och restauranger på promenadavstånd.

Kommunikationer:


Detta är Sveriges knutpunkt nummer ett. Allt utgår härifrån. Från ditt kontor tar du dig snabbt och torrskodd via hissen ner till tåg, buss, t-bana och Arlanda Express. Ingen kontorsfastighet kan erbjuda närheten till Sverige och resten av världen som denna.

Service:


Den riktigt stora vinsten med att sitta i ett WTC är all tillgänglig service och säkerhet. Gym i huset, restauranger, caféer, bemannade receptioner, väktare, kund- och hantverksservice, mötes, utställnings-, event och festlokaler.

Tillträde:


Enligt överenskommelse

Parkering:


Garage som även har en besöksparkering finns i huset.

Typ:


Kontor

Kommun:


Stockholm

Planlösning:


Här har ni möjlighet att hyra 2 368 kvm i ett och samma plan. Då fastigheten är pelarbyggt finns här möjlighet att anpassa lokalen så att den matchar era behov och önskemål.

Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning.

Övrigt:


Tidigaste tillträdesdag: Enligt överenskommelse. Detta skall endast ses som en objektsbeskrivning och är inte bindande för hyresvärlden. Moms tillkommer.