City

Klarabergsviadukten 70, WTC E5
250 kvm

Vill du veta mer om lokalen? Kontakta:
Maria Palmén

> Maila
Tel 0702-309437

Beskrivning


Söderläge i närheten av konferensanläggningen och lunchrestaurangen med viss sjöutsikt mot Klarastrands kanalen. Modern standard med ett fint ljusinläpp, genomgående textilmatta och infälld ledbelysning i undertak. I anslutning till entrén finns mötesrum. Vi anpassar lokalen med ett nytt modernt pentry. Här finns även dusch för de som cyklar till jobbet eller tränat på lunchen.

Lokalen är ledig nu.

Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Omgivning:


Här sitter ni mitt i händelsernas centrum. WTC är en knutpunkt för innerstadens business distrikt. Fantastiskt utbud av kultur, nöjen och restauranger på promenadavstånd.

Kommunikationer:


Detta är Sveriges knutpunkt nummer ett. Allt utgår härifrån. Från ditt kontor tar du dig snabbt och torrskodd via hissen ner till tåg, buss, t-bana och Arlanda Express. Ingen kontorsfastighet kan erbjuda närheten till Sverige och resten av världen som denna.

Service:


Den riktigt stora vinsten med att sitta i ett WTC är all tillgänglig service och säkerhet. Gym i huset, restauranger, caféer, bemannade receptioner, väktare, kund- och hantverksservice, mötes, utställnings-, event och festlokaler.

Tillträde:


Enligt överenskommelse

Parkering:


Garage som även har en besöksparkering finns i huset.

Typ:


Kontor

Kommun:


Stockholm

Planlösning:


Öppen planlösning

Ekonomi:


Hyra 1 700 000 kr/år
- Kontor 6 800 kr/kvm

Övrigt:


Läs gärna mer om fastigheten här: www.wtc.se