City

Klarabergsviadukten 70, WTC D7
1096 kvm

Vill du veta mer om lokalen? Kontakta:
Maria Palmén

> Maila
Tel 0702-309437

Beskrivning


Modern kontorslokal på plan 7 i huset i nära anslutning till fastighetens konferensanläggning och lunchrestaurangen. Här finns en stor och välkomnande receptionsyta för besökare samt mötesrum med plats för upp till 14 personer. Lokalen är anpassningsbar och här finns möjlighet att ändra planlösningen för att matcha ditt företags behov.

Omgivning:


Här sitter ni mitt i händelsernas centrum. WTC är en knutpunkt för innerstadens business distrikt. Fantastiskt utbud av kultur, nöjen och restauranger på promenadavstånd.

Kommunikationer:


Detta är Sveriges knutpunkt nummer ett. Allt utgår härifrån. Från ditt kontor tar du dig snabbt och torrskodd via hissen ner till tåg, buss, t-bana och Arlanda Express. Ingen kontorsfastighet kan erbjuda närheten till Sverige och resten av världen som denna.

Service:


Den riktigt stora vinsten med att sitta i ett WTC är all tillgänglig service och säkerhet. Gym i huset, restauranger, caféer, bemannade receptioner, väktare, kund- och hantverksservice, mötes, utställnings-, event och festlokaler.

Tillträde:


Tis 1 juni 2021 Enligt överenskommelse

Parkering:


Garage som även har en besöksparkering finns i huset.

Typ:


Kontor

Kommun:


Stockholm

Planlösning:


Mestadels öppen planlösning med fyra mötesrum samt fyra stycken samtalsrum. Stort pentry och lunchrum i mittkärnan av lokalen med utsikt över ljusgård. Genomgående textilmatta i det öppna landskapet.

Övrigt:


Tidigaste tillträdesdag: Enligt överenskommelse. Detta skall endast ses som en objektsbeskrivning och är inte bindande för hyresvärlden. Moms tillkommer.