City

Klarabergsviadukten 70, WTC E5
591 kvm

Vill du veta mer om lokalen? Kontakta:
Maria Palmén

> Maila
Tel 0702-309437

Beskrivning


Lokalen är belägen mitt i WTC med närhet till konferensanläggningen och lunchrestaurangen. Modern standard med öppen planlösing och ett fint ljusinläpp, genomgående textilmatta och infälld ledbelysning i undertak. I anslutning till entrén finns mötesrum. Här finns även dusch för de som cyklar till jobbet eller tränat på lunchen.

Lokalen är ledig nu.

Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Omgivning:


Här sitter ni mitt i händelsernas centrum. WTC är en knutpunkt för innerstadens business distrikt. Fantastiskt utbud av kultur, nöjen och restauranger på promenadavstånd.

Kommunikationer:


Detta är Sveriges knutpunkt nummer ett. Allt utgår härifrån. Från ditt kontor tar du dig snabbt och torrskodd via hissen ner till tåg, buss, t-bana och Arlanda Express. Ingen kontorsfastighet kan erbjuda närheten till Sverige och resten av världen som denna.

Service:


Den riktigt stora vinsten med att sitta i ett WTC är all tillgänglig service och säkerhet. Gym i huset, restauranger, caféer, bemannade receptioner, väktare, kund- och hantverksservice, mötes, utställnings-, event och festlokaler.

Tillträde:


Tis 1 juni 2021 Enligt överenskommelse

Parkering:


Garage som även har en besöksparkering finns i huset.

Typ:


Kontor

Kommun:


Stockholm

Planlösning:


Öppen planlösning

Ekonomi:


Hyra 3 900 600 kr/år
- Kontor 6 600 kr/kvm

Övrigt:


Tidigaste tillträdesdag: Enligt överenskommelse. Detta skall endast ses som en objektsbeskrivning och är inte bindande för hyresvärlden. Moms tillkommer.