City

Klarabergsviadukten 70, WTC
261 kvm

Vill du veta mer om lokalen? Kontakta:
Maria Palmén

> Maila
Tel 0702-309437

Beskrivning


Effektiv kontorslokal i mittkärnan av WTC. Lokalen är anpassningsbar och vi tittar gärna på era önskemål om planlösning.

Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning!

Omgivning:


Gillar du liv och puls? Nya hotell, restauranger och butiker växer ständigt upp i den här expansiva omgivningen. Det blir inspirerande för dig att sitta här med allt nytt som händer och får du kundbesök, så finns det alltid något spännande att visa upp. Det senaste tillskottet är den nya kongresshallen Stockholm Waterfront. Stockholms världsberömda lättillgänglighet gör att du når allt inom promenadavstånd i alla riktningar.

Kommunikationer:


Detta är Sveriges knytpunkt nummer ett. Allt utgår härifrån. Flyg, tåg, buss, t-bana. Från ditt kontor tar du dig torrskodd via hissen till London via Arlanda Express. Ingen kontorsfastighet kan erbjuda den närheten till Sverige och resten av världen som denna. Pendlar du själv, så hinner du garanterat hem till fredagsmyset i tid. Har du kunder som hellre spenderar tiden med att lösa viktiga uppgifter än reser kors och tvärs över stan så är det här rätt adress.

Service:


Vill du kunna arbeta koncentrerat och hålla nere din egen organisation vad det gäller personal och investeringar men ändå fungera som ett stort företag? Den riktigt stora vinsten med att sitta i ett WTC är all tillgänglig service och säkerhet. Väktare, bemannade receptioner,
kund- och hantverksservice, mötes, utställnings-, event och festlokaler. Garage, besöksparkering, friskvård, caféer, och restauranger. mm. Här finns lång erfarenhet av att serva hyresgäster och lösa alla tänkbara förfrågningar.

Parkering:


Husets garage har ca 280 platser. Platser finns lediga. Hyran är 3.500:-/plats och månad. Det finns det 40 avgiftsbelagda besöksplatser i garaget.

Typ:


Kontor

Kommun:


Stockholm

Planlösning:


Lokalen är anpassningsbar, med möjlighet att förändra planlösningen efter just ditt bolags önskemål.

Övrigt:


Tidigaste tillträdesdag: Enligt överenskommelse. Detta skall endast ses som en objektsbeskrivning och är inte bindande för hyresvärlden. Moms tillkommer.